Ons team

Leerkrachten

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Dinyla Voss

Leerkrachtondersteuner groep 1 en 2
Mijn naam is Dinyla Voss en ik woon samen met mijn vriend in Veldhoven. In juni 2023 zijn wij trotse ouders geworden van onze dochter Miley.

Als klein meisje wilde ik al graag voor de klas staan en een juf worden. Ik vind het heel erg interessant om kinderen iets nieuws te leren en om mijn enthousiasme over te brengen. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen met plezier naar school toe komen, zodat zij zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn. Ik bied de kinderen daarom vooral een luisterend oor en geef ze het gevoel dat ze in een vertrouwde omgeving altijd bij mij terecht kunnen.

 

In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezinnetje en vriendinnen. Naast mama en juf zijn vind ik het ook leuk om te fitnessen in de sportschool.

Hennie Sleegers

Leerkracht groep 1a en 2a

Marian Hanenberg

Leerkracht Groep 1a en 2a

Daphne Boer

Leerkracht groep 3

Mijn naam is Daphne Boer. Ik ben sinds 2019 afgestudeerd aan hogeschool De Kempel. In januari 2022 ben ik op Heuvelrijk aangenomen om hier het team te komen versterken.

 

Wat belangrijk is voor mij, is dat de kinderen met plezier naar school komen. Ik ben een juf die duidelijk is en rust uitstraalt in de klas. Kinderen weten dan waar ze aan toe zijn. Ik streef ernaar dat alle kinderen bij mij in de klas zich gezien en gehoord voelen. Evenals de ouders. De kinderen moeten zich veilig en fijn voelen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met actieve dingen. Ik ben vaak te vinden in de dans- of sportschool. Daarnaast ga ik graag de bossen in met de mountainbike. Tot slot ben ik op zaterdag als leidster bij de scouts actief.

 

Je kunt mij op school vinden in groep 3. Loop gerust eens binnen.

Inge van de Rijt – Merks

Leerkracht groep 4 +5A

Mijn naam is Inge van de Rijt – Merks. Ik ben sinds juni 2018 afgestudeerd als leerkracht op hogeschool de Kempel.

 

Plezier, betrokkenheid en creativiteit. Deze drie woorden passen bij mij als leerkracht. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen. Als leerkracht ben ik betrokken en bouw ik graag een band op met de leerlingen. Samen leren en ontdekken, zodat de leerlingen klaar zijn voor de toekomst. Zowel op school als in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig.  

Marjon Berkvens

Leerkracht groep 5, 6 en 7

Graag stel ik me aan jullie voor:  Mijn naam is Marjon Berkvens- van Lierop. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. In 1985 heb ik mijn diploma gehaald op de, toen nog, pedagogische academie. In die tijd lagen de banen in onderwijsland niet voor het oprapen. Mede daardoor ben ik door gaan studeren en de opleiding voor SO (speciaal onderwijs) gaan volgen. Een zeer waardevolle aanvulling. In 1986 kon ik voor één jaar in Gerwen op de St. Clemens school aan de slag. Dat zijn er een paar meer geworden.  

 

Jezelf blijven ontwikkelen en daardoor bij kunnen dragen aan goed onderwijs voor de kinderen staat voor mij hoog in ’t vaandel. Naast alle cursussen die we op school al doen en die ik zelf nog gedaan heb, springen de volgende twee er voor mij wel uit: De breinhelden (executieve functies) en Geef me de vijf (hoe om te gaan met kinderen met een vorm van autisme). 

 

Ik houd van toneel, drama en muziek. In mijn vrije tijd zing ik graag!  

Met de kinderen werken en zien dat ze letterlijk en figuurlijk groeien, blijft toch de reden dat ik iedere dag weer met plezier naar school ga. 

Met vriendelijke groeten en tot ziens, 

Marjon 

Cindy Rovers

Leerkracht groep 5

Mijn naam is Cindy Rovers, en moeder van Sten en Guus.

Ik sta inmiddels alweer zo’n 20 jaar met veel plezier voor de klas en heb aan alle groepen les mogen geven.

Het onderwijs vind ik zo leuk omdat het elke dag weer een beetje anders is. Samen met de kinderen leer je elke dag weer wat bij.

 

De afgelopen jaren heb ik me veel bezig gehouden met de ontwikkeling en samenwerking van de hersenhelften bij kinderen. Spelend leren en bewegend leren vind ik dan ook erg belangrijk en probeer ik veel in te zetten tijdens de lessen. De kinderen geven regelmatig aan dat ze dit fijn en leuk vinden.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op vakantie te gaan of leuke uitstapjes te ondernemen met mijn gezin. Mochten er vragen zijn, loop gerust binnen.

Bodhi Sterken – Kampers

Leerkracht groep 7

Hallo allemaal, mijn naam is Bodhi Sterken-Kampers,

 

Het is een feestje om leerkracht te mogen zijn op Heuvelrijk! Het contact met de kinderen en ervoor zorgen dat zij met plezier naar school gaan, is wat mij het meest trekt in het onderwijs. Elke leerling is uniek en iedereen heeft verschillende talenten. Elke dag geniet ik weer van de nieuwsgierigheid en leergierigheid van de kinderen. Iedereen mag er zijn, waardoor ik het belangrijk vind dat elke leerling zich gehoord en gezien voelt. Zo kunnen de leerlingen optimaal groeien en ontwikkelen.

 

Van gelukkige leraren leer je de mooiste dingen’.  

Harold Jacobs

Directie

Vanaf 2004 ben ik directeur van verschillende scholen geweest. Sinds mei 2018 mag ik directeur zijn van brede school Heuvelrijk in Gerwen en basisschool Sint Jozef in Nederwetten, twee mooie scholen onder de rook van Nuenen.

Het is voor mij belangrijk dat alle betrokkenen zich veilig en prettig voelen op een school. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders en de leerkrachten. Veiligheid is immers de basis om tot ontwikkeling te kunnen komen. Mijn doel is om, samen met het schoolteam, alle kinderen een fijne en leerzame schooltijd te bieden. Daarvoor doen we elke dag opnieuw ons uiterste best.

Het is een eer om ook uw kind een mooie basisschooltijd te mogen geven. Dat kan natuurlijk niet zonder u. Daarom vind ik het belangrijk dat we samen optrekken als partners in de begeleiding van uw kind!

Mocht u in de komende tijd vragen en/of opmerkingen hebben of mij om een andere reden nodig hebben, dan ben ik uiteraard via de telefoon bereikbaar. Bovendien is het ook altijd mogelijk om me een mailtje te sturen. Mijn emailadres is: harold.jacobs@eenbes.nl

Graag tot ziens op onze fijne school!

Carmen Latour

Intern begeleider

Sinds 1994 werk ik in het basisonderwijs. Eerst als groepsleerkracht en onderwijsadviseur en nu als Intern Begeleider. Mijn taken liggen voornamelijk in de ondersteuning van leerkrachten, kinderen en ouders.  

Heeft u zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Ga dan eerst naar de groepsleerkracht om uw zorgen te bespreken. Indien nodig kijk ik als Intern Begeleider mee in het traject. Samen met u en de leerkracht bespreken we welke ondersteuning passend is.  

 

Kom gerust binnen!

Groetjes, Carmen

 

Chantal van Hooff

I-coach

Ik werk twee dagen in de middenbouw op de Sint Jozefschool in Nederwetten en vind het fijn om van dichtbij mee te maken hoe de kinderen zich ontwikkelen op deze leeftijd. Ik geniet van de gesprekken die ik heb met ze en daag ze graag uit. Ik houd ervan om een grapje tussendoor te maken en creëer een prettige sfeer in de klas.  Ik voel me bevoorrecht om op deze bijzondere en kleine school te mogen werken.

 

Verder ben ik ook de ICT-er van Sint Jozefschool en Brede school Heuvelrijk. Ik zorg ervoor dat de leerlingen digitaal kunnen leren op de i-Pads en laptops.  Ik ben trots op mijn collega’s die meegaan in dit digitale tijdperk en hoe we ons als team hierin ontwikkelen.

Wim van de Kerkhof

Conciërge

Onze conciërge Wim draait alweer heel wat jaartjes mee op Bredeschool Heuvelrijk. In zijn vrije tijd mag hij graag handboogschieten, en is hij een hele trotse opa!

 

Wim is iedere ochtend aanwezig op Bredeschool Heuvelrijk met uitzondering van de woensdag hij is dan op de Sint Jozefschool in Nederwetten te vinden.

 

Esther Ullings

Administratie

Wat een leuke job is dit! Veel afwisselend werk in een sociale, kinderrijke werkomgeving. Ik ondersteun hier het team en de directie met allerlei administratieve taken. Maar ook het contact met de kinderen en ouders leveren prachtige momenten op. Geen dag is het hetzelfde wat een mooie uitdaging is dat!

 

Maandag en donderdag ben ik werkzaam op Heuvelrijk in Gerwen.

Iedere vrijdag vind je me in Nederwetten op de Sint Jozefschool.

 

 

Simone van Roosendaal

Coach
Hallo! Mijn naam is Simone van Roosendaal. Sinds 1994 ben ik werkzaam bij Eenbes Basisonderwijs. Al een hele tijd. In die tijd heb ik op verschillende scholen in Geldrop en Heeze gewerkt als leerkracht en als directeur. Vanaf augustus 2023 werk ik als coach bij het expertisenetwerk van Eenbes.
Mijn onderwijshart ligt bij leerlingen die iets extra’s nodig hebben om goed in ontwikkeling te komen. In mijn rol als coach mag ik vanuit mijn expertise en ervaring leerkrachten en scholen gaan begeleiden met hun hulpvragen. Samen gaan we met de hulpvraag aan de slag, zodat iedereen weer mooi in ontwikkeling komt.
Aan de ontwikkeling van de ander draag ik graag mijn steentje bij!
Graag tot ziens!

Patricia Verschoor

Orthopedagoog
Na 16 jaar op het SBO te hebben gewerkt als leerkracht, intern begeleider en ambulant begeleider ben ik sinds 2017 gestart als orthopedagoog bij het Expertise Netwerk van Eenbes Basisonderwijs.
Mijn hart ligt bij die leerlingen die naast goed onderwijs nog iets extra’s nodig hebben van hun leerkracht, school en groepsgenoten. School kan me vragen mee te denken, kijken en luisteren wat dat extra’s precies is. Dit om er samen met ouders voor te zorgen dat het zich zo optimaal mogelijk ontwikkelt, zowel op leer- als sociaal-emotioneel gebied. Momenteel werk ik vooral in cluster Nuenen dus wellicht komen we elkaar tegen op Heuvelrijk of St. Jozef!

Daniëlle Sanders

Leerkracht Groep 7/8

Mijn naam is Daniëlle Sanders en ik kom uit Nuenen. Inmiddels werk ik 20 jaar in het onderwijs. Dit doe ik met erg veel plezier. Ik heb voornamelijk in de bovenbouw gewerkt, maar ook wel eens afgewisseld met een jaartje in de onderbouw.

Het leuke aan werken in het onderwijs is, dat elke dag weer anders is. Het belangrijkste vind ik dat de sfeer in de klas goed is en dat kinderen met veel plezier naar school komen. Ik wil dat de kinderen zichzelf kunnen zijn bij mij in de klas en dat ze zich gezien en gehoord voelen. Dat is voor mij de basis om tot leren en ontwikkelen te komen.

Na het afronden van de Pabo heb ik de opleiding Lerares Speciaal Onderwijs en de opleiding Onderwijsontwikkelaar en Moderne Media gevolgd. Hiermee kan ik goed aansluiten op wat kinderen (in deze tijd) nodig hebben. Ik vind het erg belangrijk en fijn om samen met mijn collega’s én de ouders ervoor te zorgen, dat alle kinderen het onderwijs en de zorg krijgen die ze nodig hebben en verdienen!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden. Samen naar een pretpark, uit eten of een festival, vind ik heerlijk om te doen.

Voel u welkom om bij me binnen te lopen, voor al uw vragen of gewoon een praatje.

 

Tot ziens!

Arlette Wijnands

Leerkracht groep 7/8

Mijn naam is Arlette Wijnands en ik woon samen met mijn man en in Helmond. Sinds juni 2022 zijn wij trotse ouders geworden van onze tweeling, Yinthe en Joppe.

Na mijn studie als Leerkracht Basisonderwijs en de master SEN (special educational needs) ben ik naar het Caribische eiland Sint Maarten verhuisd. Daar heb ik drie jaar als leerkracht gewerkt. Sinds 2016 woon en werk ik weer in Nederland. Ik werk met veel passie en plezier. Ik vind het belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen zich gehoord en gezien voelen, ruimte ervaren en zich vrij voelen om hun kwaliteiten te ontwikkelen.

‘Alle kinderen worden sterren, als we ze laten stralen’.

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.