Marjon Berkvens

marjon.berkvens AT eenbes DOT nl

Graag stel ik me aan jullie voor:

Mijn naam is Marjon Berkvens- van Lierop

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Dit schooljaar sta ik op maandag , dinsdag en om de week op woensdag in groep 4/5. De andere woensdag heb ik taken buiten de groep.

In 1985 heb ik mijn diploma gehaald op de, toen nog, pedagogische academie. In die tijd lagen de banen in onderwijsland niet voor het oprapen. Mede daardoor ben ik door gaan studeren. Ik ben de opleiding voor SO (speciaal onderwijs) gaan volgen. Een zeer waardevolle aanvulling.

In 1986 kon ik voor één jaar in Gerwen op de St. Clemens school aan de slag. Dat zijn er nu meer dan dertig.

In die dertig jaar heb ik bijna alle groepen gehad en het onderwijs zien veranderen.

De afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier in de bovenbouw gewerkt. Nu ben ik weer terug bij waar ik in 1985 begon en doe dit met heel veel plezier.

Jezelf blijven ontwikkelen en daardoor bij kunnen dragen aan goed onderwijs voor de kinderen staat voor mij hoog in 't vaandel.

Ik houd van toneel, drama en muziek. In mijn vrije tijd zing ik graag!

Met de kinderen werken en zien dat ze letterlijk en figuurlijk groeien, blijft toch de reden dat ik iedere dag weer met plezier naar school ga.

Met vriendelijke groeten en tot ziens,

Marjon