Josephine Heuff

Coach

Josephine.heuff AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Josephine Heuff en ik ben werkzaam als coach bij het Expertise Netwerk Eenbes. Van daaruit ben ik vooral verbonden aan de scholen in Heeze en Nuenen.

Het EN is verbonden aan alle Eenbes basisscholen. Wij zijn er om passend onderwijs in het basisonderwijs in brede zin te ondersteunen en zijn gericht op hulp voor de leerling, de groep, de leerkracht, de intern begeleider, de directie en het team.

Als coach kan ik meekijken naar de juiste ondersteuningsbehoeften van een leerling of van een groep. Samen kunnen we die dan in kaart brengen. Het sparren met een ib-er of leerkracht over zorgvragen die er op schoolniveau of groepsniveau liggen is ook mogelijk. Het uitvoeren van kortdurende of langdurende trajecten, met een groep, een leerling, een leerkracht of een team, kan daaruit voortvloeien.

De aanvraag voor hulp of ondersteuning verloopt altijd via de directeur of ib-er.

Wil je meer weten over het Expertise Netwerk? Kijk dan op: https://www.expertise-netwerk.nl/