Harold Jacobs

Meerscholendirecteur

bredeschoolheuvelrijk AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Harold Jacobs. Ik woon met mijn echtgenote in het mooie Grathem en wij hebben 5 kinderen, waarvan er nog twee thuis wonen. In het verleden ben ik leerkracht en adjunct-directeur geweest. Sinds 2004 ben ik als directeur werkzaam, waarbij ik vanaf mei 2018 de leiding heb over brede school Heuvelrijk in Gerwen en basisschool Sint Jozef in Nederwetten.

Het is voor mij belangrijk dat alle betrokkenen zich veilig en prettig voelen op een school. Dat geldt natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders en de leerkrachten.

Als directeur streef ik er altijd naar om kinderen een leerzame en fijne schooltijd te geven.

Samen met het schoolteam zal ik dan ook mijn best doen om hieraan in de komende periode mijn steentje bij te dragen voor uw kind(eren).

Mocht u in de komende tijd vragen en/of opmerkingen hebben of mij om een andere reden nodig hebben, dan ben ik uiteraard via de telefoon beschikbaar. Bovendien is het ook altijd mogelijk om me een mailtje te sturen. Mijn emailadres is: harold.jacobs@eenbes.nl

Graag tot ziens op school!