Ellen Knoops

ellen.knoops AT eenbes DOT nl

Inmiddels ben ik al heel wat jaartjes werkzaam in het onderwijs. Ik ben begonnen als kleuterjuf en daarna als groepsleerkracht in verschillende groepen.

Inmiddels heb ik  alle combinaties wel gehad van groep 1 t/m groep 8. Dat was een hele uitdaging en in de loop der jaren heb ik daar veel ervaring mee opgedaan.

In welke groep je ook staat, het belangrijkste voor mij is, dat de kinderen je vertrouwen en zichzelf kunnen zijn. Dat ze zich veilig voelen op school. Dat ze plezier hebben in onderwijs.

Ik vind het belangrijk om kinderen te blijven uitdagen en gebruik te maken van hun talenten.

Onderwijs blijft voor mij boeiend, omdat je op heel veel gebieden creatief bezig kunt zijn.

Dat geeft mij enorm veel energie. Na zoveel jaren geeft me dat nog steeds veel voldoening.

Onderwijs blijft voor mij ook boeiend door de verschillende ontwikkelingen, die we ieder jaar weer samen volgen.

We werken samen in een fijn team; we staan klaar voor elkaar en zorgen samen voor een fijne sfeer op school voor ons zelf en voor de kinderen.