Daphne Boer

daphne.boer AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Daphne Boer. Ik ben sinds 2019 afgestudeerd aan hogeschool De Kempel. Ik ben werkzaam geweest in de vervangerspool. Na bijna een jaar vervangen te hebben op Heuvelrijk ben ik aangenomen om hier het team te komen versterken.

Vanaf nu ben ik werkzaam bij de kleuters en groep 6. Dit is nogal een verschil natuurlijk, maar tijdens mijn werk als vervanger heb ik ook alle klassen gezien. Van groep 1 tot en met groep 8, homogene groepen en combinatie groepen. Ik heb het altijd met veel plezier gedaan. Ik ben blij om weer deel uit te maken van een vast team en met kinderen een echte band op te kunnen bouwen.

Wat belangrijk is voor mij, is dat de kinderen met plezier naar school komen. Ik ben een juf die duidelijk is en rust uitstraalt in de klas. Kinderen weten dan waar ze aan toe zijn. Ik streef ernaar dat alle kinderen bij mij in de klas zich gezien en gehoord voelen. Evenals de ouders. De kinderen moeten zich veilig en fijn voelen zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met actieve dingen. Ik ben vaak te vinden in de dansschool om zelf te dansen of les te geven. Daarnaast ga ik graag de bossen in met de mountainbike. Tot slot ben ik op zaterdag als leidster bij de scouts actief.

Op maandag/dinsdag/woensdag ben ik te vinden bij de kleuters.

Op donderdag/vrijdag ben ik te vinden in groep 6.